Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

BACK TO THE ROOTS





ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ KAI ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!


http://www.panionios-community.gr


Μετά την ανακοίνωση κλεισίματος του "Panionios.net" και θεωρώντας ότι πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων για τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας ανακοινώνουμε τη δημιουργία του panionios-community.gr. To panionios-community.gr φιλοδοξεί να συγκεντρώσει σε έναν χώρο στο διαδίκτυο τους φιλάθλους του Πανιωνίου από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό:

1.Να προωθεί και να εξαπλωνει την Πανιώνια ιδέα, ιστορία και κουλτούρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τη διαρκή διεύρυνση του αριθµού των Μελών του και την ουσιαστική προώθηση του φίλαθλου πνεύµατος όπως αρµόζει στις ρίζες, τις καταβολές και την κουλτούρα του Π.Γ.Σ.Σ.
2.Να προωθεί την εξάπλωση του Αθλητισμού υποστηρίζοντας (υλικά και ηθικά) τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά τμήματα του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου
3.τη δηµιουργία ενός αυτόνοµου φορέα παραγωγής ιδεών (think tank), διαλόγου, έκφρασης, ενηµέρωσης και δράσης όλων των φίλων του Π.Γ.Σ.Σ. για την ανάπτυξη του κοινού του συλλόγου και στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
4.τη διάδοση του fair play (ευ αγωνίζεσθαι) και η καταπολέµηση της βίας και του ρατσισµού και οποιασδήποτε διάκρισης στον αθλητισµό µέσω της διαρκούς επιµόρφωσης των µελών του και της ανάπτυξης πνεύµατος ευθύνης και αλληλεγγύης µεταξύ τους.

Το panionios-community.gr δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τους συνδέσμους φιλάθλων που δραστηριοποιούνται γύρω από τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης (Π.Γ.Σ.Σ.), αλλά κυρίως να καταδείξει την αναγκαιότητα για μια ευρεία συλλογική προσπάθεια με σκοπό να προωθήσει την ιστορία του Πανιωνίου, την Πανιώνια διαφορετικότητα και την ανάπτυξη του υγιούς φίλαθλου πνεύματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου