Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Για να μην ξεχνιομαστε...το βρήκαμε...










07.04.2007

Φίλε Γιάννη,

Όλοι όσοι βρεθήκαμε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο στον αγώνα με την Βέροια γίναμε μάρτυρες της άθλιας, άνανδρης  και άδικης επίθεσης που δέχτηκες από μερίδα οπαδών που θέλουν να αποκαλούνται «Πανιώνιοι».

Ξέρουμε ότι στο γήπεδο συναντάει κανείς όλων των ειδών τους ανθρώπους. Δεν ανεχόμαστε όμως να υπάρχουν στο γήπεδο του Πανιωνίου άτομα που βγάζουν όλο τους το κόμπλεξ, την αθλιότητα και την μιζέρια.

Πόσο μάλλον όταν αυτό το κάνουν απέναντι σε έναν παίχτη που φοράει την φανέλα του ιστορικότερου συλλόγου στην Ελλάδα και σε κάθε παιχνίδι δίνει και την ψυχή του, όπως εσύ!!
Δεν αξίζουν να λέγονται «Πανιώνιοι».

Δεν αξίζουν να βρίσκονται ανάμεσα μας στο γήπεδο.

Το μόνο για το οποίο εμείς σου ζητάμε συγγνώμη είναι που δεν σταθήκαμε ικανοί να ακουστεί η δική μας φωνή πάνω από την δικιά τους. Ελπίζουμε στο μέλλον να το καταφέρουμε…

Να ξέρεις όμως ότι αυτή η μικρή μειοψηφία των γραφικών, δεν εκφράζει και δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο των Πανιώνιων που στηρίζουν την ομάδα και θα την χειροκροτήσουν και στα καλά και στα άσχημα.

Και φέτος το έχουμε αποδείξει αρκετές φορές αυτό.

Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί , κοντά στην ομάδα, κοντά σε σένα και σε όλους τους παίχτες και το προπονητικό τημ.

Συνεχίστε την προσπάθεια που κάνετε για να πραγματοποιήσετε το όνειρο μας : να δούμε τον Πανιώνιο όσο πιο ψηλά τον φανταζόμαστε…

Panionios.net
Τhe Red-Blue online community